Yogi feet

IMG_8479

Yoga ska man helst utöva barfota, det vet alla som provat. Det är en del av kroppen som alldeles för sällan får komma ut och vara fri från strumpor och skor, ännu mer sällan under den här tiden av året, och det är väldigt välgörande att få möta yogamattan med bara tår. Men. När man är yogalärare ingår det också att ens fötter är i strålkastarljuset. Jag visar fotpositioner, spretar med mina yogi toes och använder dem faktiskt till assisteringar ibland – men den här årstiden gör ju inte direkt något för att försköna fötterna.

Så min fåfänga yogalärarsida kommer fram, och jag börjar fila och putsa och lacka. Mina bästa tips, baserade på egna fötter, är ett skönt fotbad (med salt, som man lätt fixar själv enligt recept här), en bra fotfil (jag använder en från Scholl just nu, men Apotekets är också bra), en mjukgörande kräm (inget slår L’Occitane en Provence Crème Pieds) och lite lack som pricken över i (mina två favoriter är Essie Bordeaux och Spagetti Strap.) Bara lite extra omhändertagande, så jag slipper skämmas, och dessutom en typexempel på en yogalärares i-landsproblem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s