Loviderm ansiktsbehandling och Hydrostim

IMG_1457För någon månad sedan fick jag en lyxig ekologisk ansiktsbehandling av Lina Kallerdahl på Citypraktiken. Produkterna och ansiktsmaskerna hon använde kom från det svenska eko-märket Loviderm, och med mig därifrån fick jag också krämen Hydrostim.

En ansiktsbehandling med Lovidermprodukter består av en behandlande ansiktsmask (för min lata kombinationshud är den exfolierande AHA-masken perfekt) som sedan följs upp av massage och en fuktmask. Lina är massör och bjöd dessutom på en magisk axelmassage för mina tangentbords-pectoralis minor (märks det att jag var mycket nöjd efteråt?).

Min hud har gått från att vara på den oljigare sidan av blandhy under mina tonår, till att idag när jag är 25 år ha fått fler torra områden. Och det reaktiva draget som tidigare endast bestod av uppkomsten av blemmor, innefattar nu också rödhet och allmän känslighet, men jag fick inga reaktioner alls på behandlingen, inte ens lite röda kinder av AHA-masken.

För att ge min hud lite extra fukt och omvårdnad fick jag med mig Hydrostim hem, den av Loviderms krämer som passar torr och känslig hud. Nu kanske det är att gå för långt att kalla min hud torr, men känslig håller jag med om. Under en vecka använde jag den morgon och kväll för att starta om huden, och resultatet blev att alla torra partier som var kvar sedan midvintern försvann och lämnade fuktmättad och mjuk hud efter sig! Tyvärr är den lite för tung nu på våren, så de senaste två-tre veckorna har jag bara kunnat använda den som nattkräm då och då, men den är en liten stjärnprodukt som jag vet kommer hålla mig sällskap i höst igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s