Hudvårdsfavoriter #3

IMG_1714

Det var ett tag sedan sist, men här kommer mina ytliga favoriter just nu! En ansiktsmask, ett läppbalsam, en handkräm och en yogisk doftpryl.

Origins Clear Improvement mask inhandlades eftersom jag ville ha en klassisk lermask. Ni vet, en grå, kornig vätska som gör att man ser ut som ett fossil. De bästa lermaskerna är som den här, det vill säga torkar på huden och djuprengör, men lämnar huden len och något återfuktad efteråt. (Det är ändå bäst att följa upp med en rejäl omgång hudkräm efteråt.)

Råkade senaste i dag se att Body Shop har rea på sin Aloe Lip Care så det är bara att bunkra. Jag är egentligen trogen mitt Nuxe Rêve de Miel-läppbalsam, men den kommer i en liten glasburk och är inte så praktisk. I handväskan ligger den här i stället. Mjukgörande, glansig, luktar ingenting. Check.

L’Occitane Crème de mains Lavande är min bästa handkräm på vår/sommarhalvåret. Jag fick en söt tub i handväskstorlek av mina fina vänner när jag fyllde år (tillsammans med champagne. Vad kan jag säga, they know me).

Den lilla mystiska genomskinliga flaskan på bilden är Yogandha Ground, en doftolja som luktar fantastiskt av frankincense och sandelträ. Kanske lite av en yogi-kliché, men jag har den här lilla roll-on:en på skrivbordet och luktar på när jag behöver koncentrera mig, eller rullar på över nacken innan jag gör lite datorstretch.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s