Månadens tips #1: Deolicious

IMG_2191

Augustis tips (och mitt första månadens tips!) är en ekologisk deo fri från typ allting. Fast ändå bra.

I vintras började jag leta efter en mer naturlig deodorant, en utan aluminium och konstiga tillsatser, men som ändå inte gör att jag måste byta t-shirt vid lunch. Behöver jag säga att det var en utmaning? Men så stötte jag på Gotlandsföretaget Deolicious ekodeo när jag strosade runt på Yoga Games hälsomässa, och sedan dess har jag inte sett tillbaka.

Kanske ska jag ändå poängtera att det här inte är en antiperspirant, den kommer inte få dig att svettas så mycket mindre. Du måste också gilla att stryka på deo med fingrarna, att krämen smälter lite när det är varmt och att namnet framkallar småfniss.

Men Deolicious neutraliserar doft, torkar snabbt, återfuktar armhålorna och verkar antibakteriellt. Och den gör det bra. Är du också en sweaty yogi eller vill bara ha en snäll vardagsdeo kan jag verkligen rekommendera Deolicious (här finns återförsäljare listade)!

Det här inlägget är inte sponsrat utan representerar mina egna åsikter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s