Julklappstips till yogin

IMG_2595

Har du en yogi i din närhet? Har du tänkt på att julen nalkas? Slå in något yogiskt att lägga under granen så lovar jag att du får ett plus i kanten. Jag har samlat några tips på bra julklappar till yogaälskare på olika nivåer!

Till den nyförälskade som nyligen börjat sin yogaresa är enkla men fina redskap eller små guldkanter på yogautövningen perfekta gåvor.

  • Boken Yoga girl av Rachel Brathen är vacker att titta på, och texterna, fotona och beskrivningarna ger en enkel men bra bild av hur yoga kan påverka oss på ett djupare plan än bara muskulärt.
  • En egen yogamatta är en fantastisk julklapp till den som nyss börjat yoga mer regelbundet! En Sadhaka 4 mm från yogiRaj i en fin färg är en bra förstamatta.
  • Yogandhas små rollerball-dofter kan få vem som helst att bli aromaterapi-fanatiker.

Till den vana yogin kan det kännas klurigare – vem vet vad personen i fråga redan har i sina lådor hemma? Vilka böcker, redskap och kläder finns redan? Här är några stadiga tips.

  • En snygg och riktigt bra sticky mat från Lululemon rekommenderas varmt till yogin som gillar en svettig practise. Det är nästan omöjligt att halka på den här mattan.
  • Ett litet kit med två klassiska yogaböcker – en av Iyengar och en Desikachar till exempel?
  • Eller ett gäng fina armband eller en snygg mala (bönehalsband med 108 pärlor) från With love from Kronlid gör alltid mig glad.

Din vän/kollega/älskling yogaläraren har förmodligen också en hel del yogaattiraljer, men är kanske den som uppskattar dem allra mest. Skäm bort yogafanatikern!

  • Mandukas samarbete med yogitoes innehåller gudomligt snygga matthanddukar. T ex i kollektionen Mystique, som finns här. Gör yinyogapractisen mjukare och finare.
  • De allra mjukaste yogatajtsen kommer från Run & relax och finns i många lika mjuka färger.
  • Daily greatness yoga journal inspirerar till att reflektera över sin sadhana, en nystart som är bra för alla som yogat länge (believe me, I know!). Dessutom är det nya omslaget väldigt vackert.

Länkarna i det här inlägget går till webbshoppar som jag själv använder och tycker om. Jag är inte sponsrad eller får någon ersättning för länkarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s