5 + 5 ytliga favoriter från 2015

IMG_2631

För att fira av 2015 har jag valt ut mina 5 sminkfavoriter och 5 andra ytliga favoriter från det gångna året. Jag tänkte att det skulle passa bra med lite yta medan jag fördjupar mig i yogisk filosofi …

IMG_2620

Bioderma solution micellaire: kalla mig svag för blogghypen, men Bioderma är faktiskt riktigt bra för att tvätta bort makeup eller fräscha upp ansiktet på morgonen.

Sashajuan Hair in the sun: köpte den för att skydda håret mot solen i somras, men använder den fortfarande för att det är en så bra stylingkräm i blött hår.

Origins Clear improvement: en ganska ”enkel” lermask, men den gör vad som förväntas av den: en rejäl djuprengöring utan krusiduller.

Clarins Baume beauté eclair: den här primern kallas askungekräm av en anledning – med den ser man bara lite friskare ut, utan att kunna sätta fingret på varför.

Loviderm Hydrostim: en riktigt återfuktande, snäll nattkräm. Den är otroligt dryg men en liten klick över en ansiktsolja gör att man vaknar med glad hud.

IMG_2623 IMG_2629

Sephora 45 multitasker brush: den här mjuka, mjuka borsten är lika bra till flytande foundation som concealer och mineralpuder!

Une Green pride mascara: den första eko-mascaran som jag verkligen gillat – går att använda både lätt till vardags och i flera lager. Det enda lilla minuset är att den svider en aning i ögonen om man gråter.

Nars Creamy radiant concealer i Chantilly: riktigt, riktigt blek och riktigt, riktigt bra mot mörka ringar under ögonen OCH för att täcka finnar.

Benefit Gimme brow i medium/dark: för oss som redan har ganska rejäla ögonbryn behövs sällan pennor och annat krafs – en så här liten borste med färgat vax räcker och funkar ypperligt.

Taupe/mullvadsfärgade ögonskuggor: jag bestämde mig för att slå ihop mina mest använda ögonskuggor till en, för de har något gemensam – de tillhör alla samma kulör.

  • Kiko eyeshadow 124 Pearly dark dove gray ser ut som typ tre olika skuggor när man blendar ut den över locket.
  • Vardagsvalet är de lätt pigmenterade Isadora eyeshadow trio 81 Cool browns.
  • L’Oréal Color riche ombre pure Nude 201 Café Saint German är en glittrig, ljus taupenyans.
  • Maybelline Color tattoo 24hr 40 Permanent taupe är en matt krämskugga som jag ofta använder under en annan från den här listan.
  • Klassikern MAC Satin taupe funkar alltid, och har mest pigment av dessa mullvadsskuggor.
  • Nars eyeshadow duo Kalahari består av två färger som inte liknar några andra: en kall guld och en varm lilatonad taupe.

IMG_2625

Alla dessa är också certifierade av Jago!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s