Fikondoft

img_3996

Kanske beror det på att jag längtar efter Portugal just nu, men jag vill bara att allting ska lukta som fikonträd med mogna frukter i sensommarvärme. Lösningen: & other stories Fig Fiction Body scrub + Body Lotion och Balenciagas parfym Rosabotanica.

img_3999

Om man skulle följa bloggtrender är jag absolut sist på bollen när det gäller fikondoft, men nu är jag helt fast. & other stories fikon-produkter Fig Fiction och Balenciagas parfym Rosabotanica går perfekt ihop. Fic Fiction luktar som mogna, friska fikon, och på huden ännu lite varmare, myskigare. Ett par sprayer Rosabotanica med tydlig doft av fikonblad, kryddig kardemumma, grapefrukt och grönt ovanpå så jag kan låtsas att jag är i bergen kring Viseu …

img_2255

img_4000

img_2254

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s