3 hudvårdsfavoriter

img_4446

Tre stycken ekologiska hudvårds- och skönhetsfavoriter just nu:

  • Neroli freshener från Maria Åkerberg är en ansiktsspray som doftar gott och funkar bra för att få bort den strama känslan efter makeupborttagning. Lite extra återfuktning med lyxig doft, helt enkelt.
  • Biocalm Ultra nourishing night cream från Estelle & Thild är underbar. Den är en ganska ”enkel” nattkräm utan några stora slogans – bara en doftfri, skön kräm som funkar perfekt ovanpå mer behandlande serum och liknande.
  • Organic wear mascara från Physicians formula har jag använt som vardagsmascara de senaste månaderna. Den ger naturliga fransar och går snabbt att tvätta bort, men jag bör dock varna för att den inte klarar riktigt svettiga träningspass!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s