Yogakurser

Global Yoga In Depth Flow – Göteborg

Idag är det allt fler som praktiserar yoga hemma, kanske med en app eller streamingtjänst. Många går också på yogaklasser på gym i stora grupper. Inget av detta är fel. Tvärtom är det fantastiskt att fler hittar till yogan via träningscenter och att allt fler utforskar sadhana, alltså att ha en egen, personlig yogautövning. Men det kan vara bra att komplettera med något. Att få lite mer personlig hjälp för att förhindra skador och utvecklas ytterligare.

Det är vad jag vill erbjuda med Global Yoga In Depth Flow. Med utgångspunkt i alignment-based vinyasa (flödande yoga med teknikfokus) fördjupar vi oss i din individuella kropp, hur du kan ta yogan djupare, och hur du kan utveckla en egenpraktisering. Det handlar alltså inte om att göra mer avancerade asanas, utan att få tid till mer feedback, inspiration och assisteringar. Jag inspireras också av PT-yoga. Andra delar av yogan får också lite utrymme, såsom meditation, kriyas och filosofi.

De enda förkunskapskraven är att du är intresserad av och vill utveckla hur du tränar yoga. Vid varje tillfälle finns också ett par dropin-platser, för dig som inte har tid till en hel kurs, vill ta med en vän, eller bara prova på.

Pris: 10 tillfällen à 200 kr = 2000 kr. Genom att boka hela kursen har du förtur på alla klasser, samt får fem hemläxor per kurs. Du kan också välja ett 5-kort med 5 tillfällen à 200 kr = 1000 kr, eller en dropin-plats 220 kr. Möjlighet att ta igen missade tillfällen finns.

Plats: Nyrenoverade WearMyYoga på Teknologgatan 5 (Johanneberg) har en lyxig, skön stämning, golvvärme och alla props man kan önska sig.

Nästa kursstart: 12 februari 2019

Jag ser mycket fram emot det här.