Les Alpes

IMG_0520 IMG_1510 IMG_2415 IMG_6118

Vi firar jul i Haute-savoie i år, närmare bestämt i Marignier, den lilla staden där Miguel växte upp. Vi ska äta massor av kakor, hälsa på släkt, bli omhändertagna av Miguels mamma, laga Jansson till det franska julbordet och promenera i alpluften. Och så passa på att åka till mitt hjärtas stad Lyon också.

Alperna är väldigt vackra men inte speciellt fotogeniska. Hur fångar man något så stort? Jag tror inte att det finns något vidvinkelobjektiv som kan fånga de stora bergen. Eller ljuset som faller på dem. Jag har försökt, men de finaste bilderna får jag spara i mitt minne istället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s