London 2015

IMG_1325

För att fira min 25-årsdag besökte jag och min bättre hälft en kär vän som bor i London, Kajsa, här porträtterad tillsammans med en drömbil. Eftersom vi redan under tidigare Londonbesök avverkat de största turistgrejerna att se myste vi mest runt och tittade på tidigare favoriter i stan och åt god mat på kvällarna. #vacay när det är som bäst.

IMG_1287

Eftersom det var påsk så var Jesus där också, samt alla andra långhelgsfirare som hade lite sug på vänstertrafik. Det var lite trångt, men väldigt fint eftersom det innebar att Anna och hennes Patrik också var där och kunde roa oss. Vi hann med Notting Hill + Portobello Market, att dricka vin i solen, Camdenshopping, Covent Garden-lunch, en attack på Oxford street, afternoon tea och promenad i Hyde Park, och det såg ut lite såhär:

IMG_1377 Londonimg IMG_1322 IMG_1372 IMG_1299

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s