3 fina saker #1

IMG_1153

En av mina favoritbloggar, Kate La Vie, har en serie med ”Five good things” – och eftersom jag ofta intalar mig att den högsta formen av beröm är imitation tänkte jag göra en egen variant. 3 fina saker!

3 fina saker:

01: Att snön på bilden ovan smält bort, de gråtunga skyarna i alla fall då och då ger med sig och att solen faktiskt värmer lite mitt på dagen. Jag vågar inte ropa vårkänslor innan krokusarna sticker upp, men det är oavsett väldigt trevligt, även om dimman som ligger över Göteborg på morgnarna får mig att förstå varför man kallar den här stan lilla London.

02: Mina nya appkärlek är Storytel. Ljudböcker har jag tyckt om länge, och när jag väl började lyssna på den här appen förträngde jag det saftiga månadspriset. Mina spårvagnsresor är så mycket roligare med en bra berättelse i öronen. Bland mina favoritböcker hittills finns Bea Uusmas Min kärlekshistoria, Rörelsen av John Ajvide Lindqvist och Gillian Flynns novell En sån som du.

03: De värsta veckorna i stambytet som dundrar genom vårt lägenhetshus just nu är över, och en del detaljer börjar bli klara. Vår nya köksbänk i virrvarrmönster och grå mosaik där den nya duschen ska stå i badrummet, till exempel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s