Kvällspromenad i Nogueira

IMG_5586

Det var värmebölja när vi var i Portugal i oktober, långt varmare än det brukar vara. Som vanligt bodde vi i Miguels morbrors hus i norra Portugals inland, och gjorde små utflykter därifrån. Lugnet i den lilla bergsbyn gör dock att man gärna stannar där och fördriver tiden med böcker, färsk frukt och långsamma kvällspromenader. När det varken är semestersäsong eller någon högtid är byn otroligt tyst och stilla i skymningen. Bara en och annan katt som strosar längst kullerstenarna, eller en liten portugisisk tant eller gubbe som gått ut för att skvallra med grannen. Under en av promenaderna tog jag med mig kameran, och det såg ut såhär.

IMG_5582IMG_5583IMG_5591IMG_5580IMG_5571IMG_5573

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s