Yoga

Klasser, workshops och event inom yoga

Jag har yogat sedan jag var femton år gammal, och sedan 2009 arbetar jag också som yogalärare och guidar Global Yoga, Vinyasa, Restorative Yoga och Yinyoga, och tackar framför allt mina lärare Johanna Andersson och Raghunath för deras hjälp på min resa som yogi!

Idag har jag både öppna klasser på träningscenter och yogastudios, liksom erbjuder PT-yoga och yoga för företag. Jag är också en del av Global Yogas utbildningsteam, och har haft eventklasser på stora yogaevent som Yoga Games och Pranafestival. Läs mitt Yoga-CV för att få mer information om min utbildning. Du kan också prenumerera på mitt nyhetsbrev för att få regelbunden information om vad som är på gång, eller höra av dig om du undrar över något.

Öppna klasser i Göteborgsområdet hösten 2019

  • Torsdagar på Yogabylink Landvetter: Global Yoga 19.15-20-30
  • Enstaka PT-sessioner på WMY Studio i Göteborg, i mån av tid

Yogaworkshops 2019

Förutom öppna klasser och yogakurser, håller jag då och då i workshops, eventklasser och utbildningar för yogalärare. Bland annat är jag en del av Global Yogas utbildningsteam. Jag erbjuder också flera specialklasser, som jag till exempel haft för företagsgrupper, kick-offer, som fortbildning för anställda på träningscenter och liknande.

Global Yoga Fördjupning 50 h workshop: hösten 2019, Göteborg

Global Yoga fördjupning är en 50h-workshop för yogalärare: dels som en del av Global Yogas 200h-certifiering, dels för den som redan har gått en yogalärarutbildning med vinyasainslag. Vi fokuserar på rollen som yogalärare, sequencing och att göra kreativa klasser, fördjupad filosofi, med mera. Läs mer om fördjupningsworkshopen här!

Exempel på tidigare event:

  • Klass på Yoga Games, klass på Pranafestivalen.
  • Workshops i assisteringar för yogaklasser.
  • Satsang-events med berättelser från yogans värld.

Yoga med mig på Youtube

2019 startade jag en youtubekanal, där jag delar korta sekvenser som du kan göra hemma.


PT-yoga

I mån av tid kan du boka en timme PT-yoga med mig på WearMyYoga Studio på Teknologgatan 5 i Gbg. PT-yoga inspireras av både nya och gamla yogatraditioner. Från början lärdes yoga ut från en lärare till en elev, så på ett sätt ligger personlig träning väldigt nära yogans ursprung. Samtidigt väver jag gärna in modern träning in bland alla olika asanas, med inspiration från allt från pilates till klassisk styrketräning. Resultatet är i alla fall en timme med fysisk yoga helt anpassad till dig. Dina förutsättningar, skador, önskemål och behov står i fokus, och mitt mål är att göra yoga mer lättillgängligt för dig.

Aktuella priser

  • 60 min PT-yoga: 800 kr
  • 5 stycken PT-tillfällen à 60 min: 3500 kr
  • 60 min PT-yoga för två personer: 1000 kr