Yoga

Klasser, workshops och event inom yoga

Jag har yogat sedan jag var femton år gammal, och sedan 2009 arbetar jag också som yogalärare och guidar Global Yoga, Vinyasa, Restorative Yoga och Yinyoga. Jag tackar framför allt mina lärare Johanna Andersson, Ulrica Norberg och Raghunath för deras hjälp på min resa som yogi! Idag har jag både öppna klasser på träningscenter och yogastudios, liksom erbjuder PT-yoga och yoga för företag. Jag är också en del av Global Yogas utbildningsteam, och har haft eventklasser på stora yogaevent som Yoga Games och Pranafestival.

Öppna klasser i Göteborgsområdet våren 2018

  • Tisdagar på WearMyYoga Studio i Göteborg: Global Yoga In-depth Flow 18.00-19.15
  • Torsdagar på Yogabylink Landvetter: Yangyin 17.30-19.00 och Global Yoga 19.15-20-30.
  • Enstaka PT-sessioner i mån av tid

Jag inspireras av följande yogaformer:

  • Global Yoga är en dynamisk yogaform som kombinerar fysiska utmaningar med mentala intentioner. Med inspiration från gamla yogis och moderna gurus blir det en yogaform för alla. Jag kryddar gärna flödande klasser med djupare, statiska positioner, inspirerande spellistor och yogisk filosofi.
  • Vinyasa är en fysisk yogaform där asanas/rörelser vävs samman med andetaget och utövas i sekvenser som stärker både kropp och sinne. Jag älskar att göra kreativa men tillgängliga sekvenser, som utmanar din kropp, ditt ego och din fantasi!
  • Yinyoga är en långsam, rehabiliterande och avstressande yogaform som fokuserar på djup stretch av bindväv och sinne. Genom att hålla positionerna längre får du tid att verkligen gå ner i varv.
  • Restorative yoga och Yoga Nidra

Läs mitt Yoga-CV för att få mer information om min utbildning. Du kan också prenumerera på mitt nyhetsbrev för att få regelbunden information om vad som är på gång, eller höra av dig om du undrar över något. Mer information om vad som är på gång inom mitt yogaliv just nu hittar du nedan:

Yogakurser

Yogakurser för dig som vill fördjupa dina kunskaper.