Yoga

Klasser, workshops och event inom yoga

På grund av mammaledighet håller jag för tillfället inga yogaklasser. Åter hösten 2022.

Jag har yogat sedan jag var femton år gammal, och sedan 2009 arbetar jag också som yogalärare och guidar Global Yoga, Vinyasa, Restorative Yoga och Yinyoga, och tackar framför allt mina lärare Johanna Andersson och Raghunath för deras hjälp på min resa som yogi!

Idag har jag både öppna klasser på träningscenter och yogastudios, liksom erbjuder PT-yoga och yoga för företag. Jag är också en del av Global Yogas utbildningsteam, och har haft eventklasser på stora yogaevent som Yoga Games och Pranafestival. Läs mitt Yoga-CV för att få mer information om min utbildning. Du kan också prenumerera på mitt nyhetsbrev för att få regelbunden information om vad som är på gång.


Yoga med mig på Youtube

2019 startade jag en youtubekanal med korta klasser och sekvenser som du kan göra hemma!

Workshops och utbildningar

Förutom öppna klasser och yogakurser, håller jag i workshops, eventklasser, utbildningar för yogalärare och yoga för företagsgrupper.

Exempel på tidigare event:

  • Global Yoga Feel Good, klass på Yoga Games 2016
  • Göteborgspopvinyasa, klass på Pranafestivalen 2017
  • Flera workshops i assisteringar för yogaklasser
  • Satsang-events med berättelser från yogans värld

Utbildning med Global Yoga

Jag är en del av Global Yogas utbildningsteam och håller i fördjupningsworkshop 50h – en fördjupning för yogalärare inom klasskonstruktion, filosofi, att sätta intention för klasser och att hitta sin egen röst.

PT-yoga

I mån av tid kan du boka en timme PT-yoga med mig på WearMyYoga Studio på Teknologgatan 5 i Gbg. PT-yoga inspireras av både nya och gamla yogatraditioner. Från början lärdes yoga ut från en lärare till en elev, så på ett sätt ligger personlig träning väldigt nära yogans ursprung. Samtidigt väver jag gärna in modern träning in bland alla olika asanas, med inspiration från allt från pilates till klassisk styrketräning. Resultatet är i alla fall en timme med fysisk yoga helt anpassad till dig. Dina förutsättningar, skador, önskemål och behov står i fokus, och mitt mål är att göra yoga mer lättillgängligt för dig.

Aktuella priser

  • 60 min PT-yoga: 800 kr
  • 5 stycken PT-tillfällen à 60 min: 3500 kr
  • 60 min PT-yoga för två personer: 1000 kr

Här kan du läsa mitt CV. Check out my resume here.

Kontakta mig på lisamjagemark@gmail.com eller (+46) 0701138200