Yoga

Under våren och sommaren 2020 håller jag inga utbildningar eller
PT-sessioner på grund av graviditet och mammaledighet.

*

Klasser, workshops och event inom yoga

Jag har yogat sedan jag var femton år gammal, och sedan 2009 arbetar jag också som yogalärare och guidar Global Yoga, Vinyasa, Restorative Yoga och Yinyoga, och tackar framför allt mina lärare Johanna Andersson och Raghunath för deras hjälp på min resa som yogi!

Idag har jag både öppna klasser på träningscenter och yogastudios, liksom erbjuder PT-yoga och yoga för företag. Jag är också en del av Global Yogas utbildningsteam, och har haft eventklasser på stora yogaevent som Yoga Games och Pranafestival. Läs mitt Yoga-CV för att få mer information om min utbildning. Du kan också prenumerera på mitt nyhetsbrev för att få regelbunden information om vad som är på gång, eller höra av dig om du undrar över något.


Yoga med mig på Youtube

2019 startade jag en youtubekanal, där jag delar korta sekvenser som du kan göra hemma.


Yogaworkshops

Förutom öppna klasser och yogakurser, håller jag då och då i workshops, eventklasser och utbildningar för yogalärare. Bland annat är jag en del av Global Yogas utbildningsteam. Jag erbjuder också flera specialklasser, som jag till exempel haft för företagsgrupper, kick-offer, som fortbildning för anställda på träningscenter och liknande.

Med Global Yoga:

  • Fördjupningsworkshop 50h – fördjupning för yogalärare inom klasskonstruktion, filosofi, att sätta intention för klasser och att hitta sin egen röst.

Exempel på tidigare event:

  • Klass på Yoga Games, klass på Pranafestivalen.
  • Workshops i assisteringar för yogaklasser.
  • Satsang-events med berättelser från yogans värld.

PT-yoga

I mån av tid kan du boka en timme PT-yoga med mig på WearMyYoga Studio på Teknologgatan 5 i Gbg. PT-yoga inspireras av både nya och gamla yogatraditioner. Från början lärdes yoga ut från en lärare till en elev, så på ett sätt ligger personlig träning väldigt nära yogans ursprung. Samtidigt väver jag gärna in modern träning in bland alla olika asanas, med inspiration från allt från pilates till klassisk styrketräning. Resultatet är i alla fall en timme med fysisk yoga helt anpassad till dig. Dina förutsättningar, skador, önskemål och behov står i fokus, och mitt mål är att göra yoga mer lättillgängligt för dig.

Aktuella priser

  • 60 min PT-yoga: 800 kr
  • 5 stycken PT-tillfällen à 60 min: 3500 kr
  • 60 min PT-yoga för två personer: 1000 kr