LDN

frkjagemarklondon frkjagemarklondon1 frkjagemarklondon2frkjagemarklondon6 frkjagemarklondon3 frkjagemarklondon4 frkjagemarklondon5

Snapshots från en långweekend i London. Camden, gå utan jacka, Notting Hill, dricka cider på ett tak, få fräknar på näsan, umgås med fina vänner, handla på Boots. Ganska fantastiskt! Jag hann faktiskt yoga också, och besöka en mycket spännande magisk värld, som jag sparar till ett annat inlägg. Jag måste säga att det känns som om våren är på väg till Göteborg nu, men åh jag längtar tillbaka till en sol som verkligen värmer och en stad som inte är hemma.

En tanke på “LDN

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s