Yoga i London

Jagemark Yoga i London

I London passade jag på att yoga också. På Triyoga Soho, närmare bestämt. Mest för att det ligger så bra till på Carnaby Street, så jag kunde lämna mitt ressällskap på Oxford Street och lita på att de knappt skulle märka att jag var borta. För bara 20 pund får man prova på hur många yogaklasser man vill under två veckor. Jag, som bara var på plats i fyra dagar, hann med två. En längre och en kortare, både Vinyasa Flow-klasser. Lite tråkigt av mig, jag vet, men jag är ju en vinyasa yogini at heart.

Du får låna bra yogamattor, träna för riktigt duktiga yogalärare och kan hyra en handduk för 1 pund så du kan duscha innan du ger dig ut i den stora staden igen. Rekommenderas alltså alla resande yogis varmt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s