Bråvalla

photo1Just nu hänger jag på Bråvallafestivalen tillsammans med en god vän, för att skriva om spektaklet för Borås Tidning. Du kan läsa mina recensioner och uppdateringar här på bt.se – det finns redan texter om Markus Krunegård och Lana Del Rey, och mer är på väg!

Utöver strul med armband, extrema köer till allting, en pulserande huvudvärk och risken för regn under dagen har det varit en trevlig första dag i Norrköping. I dag väntar några av Lisa 16 års favoritband (Placebo, Mando Diao) och dessutom Veroncia Maggio, Kings of Leon och The Hives. Jag ska också göra en enkät om boråsare på plats: är du en sådan är det bara att höra av sig.

En tanke på “Bråvalla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s