Meningens motstånd

Meningens motståndI morgon är det dags för en release som jag väntat på …

På en julfest på humanisten förra året, frågade ett gäng kursare om jag inte skulle vilja vara med i en antologi om ”humanioras kris”. Skillnaden från tidigare inlägg i debatten var att dessa uteslutande skulle komma från studenter i humaniora. De som faktiskt möter skepticism och frågetecken kring deras studier i princip dagligen.

Så jag skrev en politisk text rakt från hjärtat, och kom med som en av de utvalda skribenterna. Och dessutom har jag fått äran att korrekturläsa delar av innehållet. Jag känner mig stolt, nervös men mest imponerad över alla som deltagit i arbetet med antologin.

Kl. 17.00 på 2långs kvartersscen blir det releasefest, med presentationer av redaktörer och skribenter, småplock att äta, något gott i glasen och så ett panelsamtal där undertecknad sitter med och tycker saker. Symposiumet är öppet för alla intresserade.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s