Papegojor i Kensington Gardens

IMG_1357

Min födelsedag firades i London med afternoon tea och en promenad i Kensington Gardens/Hyde Park. Det var vårkänslor på himlen, bank holiday-stämning och fullt av folk. På håll såg jag ett blommande körsbärsträd och tvingade såklart dit M för att fotografera. Döm om min förvåning när det dessutom satt ett gäng papegojor bland de rosa molnen! Jag tror att det kan röra sig om gröna parakiter och de tillhör nog parken, men det var oavsett en ganska magisk upptäckt mitt i centrala London.


IMG_1344 IMG_1353 kopia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s