En grå tisdag i frilanslivet

IMG_2195

Vissa gråblåsiga regndagar här på västkusten är långsammare än andra. Här är tre lunchrastaktiviteter som jag gärna tar till för att pigga upp när jag har mycket att göra här på hemmakontoret, men väldigt lite energi att ta till. Först mat: färsk pasta med saffran och hemmaodlad zucchini.

IMG_2201

Sedan pratar jag en liten stund med min kollega. Han vet alltid hur man muntrar upp mig, men samtidigt blir han också lite sömnig av vädret så jag kan inte störa honom för länge.

IMG_2197

Tillbaka vid skrivbordet tänder jag ett favoritdoftljus (för att lysa upp rummet när de tjocka molnen drar in och täcker för allt naturligt ljus) och droppar på Doterras On guard på handlederna för att vakna till. Sedan är rasten slut och det är lite lättare att gå tillbaka till inkorg och deadlines.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s