Drömmer mig tillbaka till Alsace

IMG_1847

Samma vecka som värmeböljan drog in över Europa i juli, körde vi ut ur Tyskland och in i Frankrike. Alsace är väldigt mycket mittemellan de två länderna, men framför allt är det otroligt vackert. Därför följer nu en bildbomb från Riquewihr och Colmar.

IMG_1857 IMG_1862 IMG_1867 IMG_1873

De här FANTASTISKA pelargonerna får avsluta Riquewihr. Efter dem åkte vi och gömde oss i skuggan en stund, tills kvällen kom och temperaturen var under 40-strecket. Till och med i höstens Göteborg känner jag den där tryckande värmen när jag ser soldiset på bilderna. På kvällen besökte vi Colmar med sina kanaler, som såg ut ungefär såhär:

IMG_1887 IMG_1892 IMG_1896 IMG_1905 IMG_1907

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s