Månadens tips #2 – september

IMG_7878Månadens tips är att träna med Yogobe. Kanske är jag lite jävig eftersom flera av de yogalärare som jag tränat för och känner finns på den här onlineplattformen, men jag vill ändå lyfta den: det har kommit upp så många nya bra videos det senaste! Min personliga favorit just nu är Johanna Anderssons Global Yoga Power Intensive, som består av 30 minuter styrka, rörlighet och tough love.

Du kommer till Yogobe genom att klicka på deras logga (som jag lånat från deras pressida) här nedanför. Och om du använder koden JOHANNA kan det hända att du får en provomgång på två veckor …

Pinterest profile pic 160x165px_1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s