3 fina saker #2

En ny vecka, tre nya fina saker att leta upp i vardagen. Även om jag inte ens nästan tror att positiva affirmationer och käcka tillrop är lösningen på allt, är det ändå uppfriskande att inse att det är svårt att hitta 3 fina saker att skriva om. Så jag fortsätter med de här inläggen, åtminstone en stund till.

12356770_1057336797649925_8962721618782514373_o3 fina saker!

01. Att hitta tillbaka (hitta hem?) till mitt eget skrivande igen. Efter att varken ha haft tid eller inspiration under en tid, fick jag en nystart också när det gäller mitt eget skrivande när jag var i Indien. Jag har saknat att bli sådär förälskad i en egen berättelse.

02. Det kanske inte kommer som en chock för någon, men en spännande sak inför resten av året är att mitt samarbete med Global Yoga kommer att fördjupas. Jag ser så mycket fram emot att få umgås ännu mer med Global Yoga-communityt!

03. I helgen köpte jag massor med nya krukväxter och blommor. Våreld, bergspalm, pelargonsticklingar, brudorkidé, snittblommor. En ska inte släppa in mig ensam på Plantagen, men en ska inte heller underskatta hur stor skillnad lite grönt gör (speciellt när resten av lägenheten är i slutspurten av stambyte och renovering).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s