Frk Jagemark har blivit fru

DSC_7839

Anledningen till den långa frånvaron på bloggen är ganska enkel: jag har blivit fru! Inför bröllopet, under festligheterna och på smekmånaden hanns bloggen inte med, av förklarliga skäl. Bröllopsdagen var allt vi hoppades på och mycket mer. Nu är vi tillbaka i försommarsverige igen, lyckliga och tacksamma över att ha fått varandra, firat vår kärlek med världens bästa släkt och vänner – och över vår långa, sköna semester i Andalusien. Det här fotot tog min kusin Andreas när vi precis kommit ut ur Ramnakyrkan och det kastades doftande lavendel över oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s