Way out west 2016

Årets Way out west är över. Det var en regnig historia, men samtidigt såg jag många bra spelningar att jag förhoppningsvis glömmer haglet inom kort. Förutom de konsterter jag recenserade (se nedan), såg jag också ett gäng allvarliga män med gitarr briljera, som till exempel Vasas flora och fauna, Jason Isbell, James Bay och Hurula. Sämst var leran och underlaget, det faktum att inga regnjackor i världen klarar att stå emot GBG-regn och att man aldrig hinner se så många Stay out west-spelningar som man skulle önska.

  • Daniel Norgen var en av de bästa konserter jag sett på mycket länge.
  • Att få recensera Morrissey kändes, ärligt talat, väldigt stort.
  • Chvrches mötte kanske inte helt mina förväntningar, men Deportees levererade trots helvetesregn.
  • BT hade överlag en riktigt bra festivalbevakning, kolla in fler recensioner och artiklar här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s