Global Yoga-teamet

Lisa-Jagemark-porträtt

I november händer något spännande som har med mig, Global Yoga-teamet och yogautbildning att göra.

 

Jag har tassat runt i Global Yoga-kulisserna ganska länge – hjälpt till på mässor, event, korrekturläst och redigerat webb, med mera. Men det är först nu som jag kan avslöja att jag är en officiell del av Global Yogas utbildningsteam.

Min första insats som utbildare är i och med den nya 50h-workshopen Global Yoga Fördjupning den 25-27 november i Göteborg. Det är en workshop för de som gått Global Yogas 100h-grundutbildning, och som vill vidareutvecklas som yogalärare, och kanske ta GY 200hr. Den är framtagen av mig och Sofia Löfstaf, min partner på Global Yoga Space. Jag ser hemskt mycket fram emot att ha ett naturligt forum där jag kan prata på om klasskonstruktion, yogamytologi, Bhagavad Gita och ordval.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s