Österlen part. 1

img_4022

I stället för att vänta månader på att faktiskt publicera semesterbilder (som från vår smekmånad, som ju var i juni men som jag fortfarande bara är halvvägs igenom!), kan jag berätta att dessa foton faktiskt är från en weekend i september. Vi lyckades tajma de där varma, fuktiga indiansommardagarna med vår sena semester med mamma och pappa på Österlen, och trots att värmedimman låg tung över horisonten var det fint att promenera kring Ale stenar med fåren och snart överblommade stockrosor som sällskap.

img_4013

img_4024

img_4035

img_4041

img_4045

img_4060

img_4074

img_4116

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s