3 fina #6

img_4143
Tre fina saker just nu – ett skrivbord, ett vegetarisk recept och en bok att sluka.

img_4145

01. Mitt nya skrivbord, ett blocketfynd med mintgröna ben och en ljus, stor yta att jobba på. Jag älskade min gamla skolbänk, men det började bli svårt att få plats med alla böcker, papper, småsaker och lexikon. Och katten, som gärna sover eftermiddagslur bakom datorns värme. Nu får vi plats allihop.

img_4147

img_4146

02. Ricottabiffar till lunch! Du behöver: en burk med 250g ricotta, två stora morötter (fint rivna), ett ägg, en halv gul lök, två vitlöksklyftor, vitpeppar och örter att krydda med. Blanda ihop ingredienserna, panera en klick i taget i ströbröd, och stek på hög värme. Ät med pasta, sallad eller i princip vad som helst egentligen.

img_4140

03. Fortsättningen på Sabaa Tahirs magiska debut An Ember in the Ashes är äntligen ute! Jag har hunnit läsa ungefär hälften av A Torch Against the Night och den är precis vad jag hoppades på hittills. Välskriven Young Adult med mångfacetterade karaktärer, och en värld som får mig att tänka på romarriket, Game of Thrones och arabiska sagor.

atorchagainstthenight_051116-1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s