Saker under 2016 som jag aldrig gjort förut

2016-05-28-024

2016 har varit ett år fullt av förändring. En del har varit tungt att bära, annat har lyft mig högre än jag trodde var möjligt. Resor, yoga, böcker, sorg och kärlek. I år har jag för första gången …

IMG_2937

Rest till Indien. Eller ja, rest utanför Europa överhuvudtaget. Jag lärde mig otroligt mycket under min yogautbildning, framför allt av vår huvudyogalärare Raghunath, men mötet med Radhanath Swami kommer jag aldrig glömma heller.

img_4076

Hyrt en helt egen yogastudio för privat yogaträning, fantastiska Global Yoga Space.

yogagamesgbg16-1-745

Hållt i en klass på ett stort yogaevent. Jag höll i Global Yoga Feel Good tillsammans med min yoga-partner in crime Sofia Löfstaf på Yoga Games i Göteborg, och med samma fantastiska tjej har jag också tagit fram en vidareutbildning för yogalärare inom Global Yoga, vilket varit så otroligt roligt. (Foto: Anna Rosén)

img_3779

Besökt Spanien, och blivit förälskad i staden Sevilla.

img_4043

Vågat ta mitt eget skrivprojekt på allvar.

kent

Sagt farväl till mitt älskade, älskade Kent. Mer än halva mitt liv har jag följt och älskat dem, och nu är den eran slut. Du kan läsa min reaktion på beskedet om att de skulle lägga ner här, och min krönika om avskedskonserten här.

img_4001

Köpt en bostadsrätt. I mars nästa år flyttar vi från Kyrkbyn, men vi lämnar i alla fall inte vårt kära Hisingen! Mer inredningsdrömmar (ett eget kontor! fritt val av tapeter!) kommer definitivt dyka upp här framöver.

2016-05-28-029

Men viktigast av allt: jag har gift mig med världens bästa karl. (Foto: Lotta Lundberg/Drömma)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s