3 fina #8

IMG_4463

Sovrum, ljudbok och vitsippor. Tre fina saker just nu!

IMG_4462

IMG_4457

01. Vårt sovrum! Vår nya lägenhet börjar bli klar, och sovrummet är definitivt mitt nya favoritrum. Väggen bakom sängen är tapetserad med Dancing cranes från Eco wallpaper, och vi plockade ut färgen i tranornas blåa vingar och målade resten av rummet. Jag passade dessutom på att köpa några örngott från samma mönsterdesigners, Emma von Brömssen, kollektion för Hemtex att slänga på sängen. Det är ett lugnt, skönt rum. Jag är så nöjd! Kanske till och med måste dedikera ett helt eget inlägg till vårt sovrum så småningom.

IMG_4474

02. Harry Potter-serien inläst av Stephen Fry på Storytel är det enda jag lyssnat på i vår. Stephen Fry gör alla röster och scenarion rättvisa, och det har varit fantastiskt att dyka in i J.K Rowlings värld igen.

IMG_4496

03. Vitsippor. Körsbärsblommor i all ära, men det finns bara en vårblomma för mig.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s