Foton från Pranafestivalen 2017

pranafestivalen2017-14

Det känns väldigt passande att pranafestivalen tagit sitt namn från yogabegreppet prana, energi eller livskraft, för man får väldigt mycket bra energi och goda vibbar efter att ha hängt runt bland yogis, artister, foodtrucks och annat fint en helg. De här bilderna är dock bara från min klass Göteborgspop-vinyasa, tagna av festivalens fotograf A. Rosén. Jag känner mig oerhört tacksam över att ha fått chansen att dela yoga till min favoritmusik under ett så fint arrangemang, glad över deltagarna som kom och stolt över att jag klarade av det. Att hålla i stora eventklasser var aldrig medvetet en del av mina yogalärardrömmar, men det kändes ändå rätt. Fast pirrigt.

pranafestivalen2017-33pranafestivalen2017-13pranafestivalen2017-24pranafestivalen2017-34

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s