Sommarläsning -18

Har tydligen valt ett gäng gröna böcker som semesterläsning i år!

(Och ursäkta för den tråkiga mobilbilden…)

Sommarböcker 2018

A Reaper at the Gates är den tredje delen i Sabaa Tahirs fantasyserie som började med An Ember in the Ashes. Så efterlängtad! Kate Mosses Labyrinth (som att blanda chicklit med Dan Brown ungefär) har jag valt för att det utspelar sig i Carcassonne, dit vi ska senare i juli. Shirley Jackson får stå för sommarens skräckklassiker med We Have Always Lived in the Castle.

Även om jag skäms för att erkänna det, har jag inte läst Khemiris Augustprisvinnare Allt jag inte minns än, så det är definitivt på tiden. Måste ha läst den innan hans nya roman i höst. Jag vill också fortsätta med Elena Ferrantes Neapelkvartett, och läsa ut Anders Fagers skruvade skräckroman Jag såg henne idag i receptionen, som jag är halvvägs igenom redan. Pricken över i:et är en annan roman som jag redan vet att jag kommer älska: Donna Tartts Den hemliga historien. Alla vänner vars litteratursmak jag litar på tycker om den, så det gör säkert jag med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s