Yogakurs på WMY hösten 2018

 

Global Yoga In Depth Flow i Göteborg

Tisdagar 18.00-19.15

Kursstart 4 september

Idag är det allt fler som praktiserar yoga hemma, kanske med en app eller streamingtjänst. Många går också på yogaklasser på gym i stora grupper. Inget av detta är fel. Tvärtom är det fantastiskt att fler hittar till yogan via träningscenter och att allt fler utforskar sadhana, alltså att ha en egen, personlig yogautövning. Men det kan vara bra att komplettera med något. Att få mer personlig hjälp för att förhindra skador och utvecklas ytterligare.

I den här kursen utgår jag ifrån alignment-based vinyasa (flödande yoga med teknikfokus) fördjupar vi oss i din individuella kropp, hur du kan ta yogan djupare, och hur du kan utveckla en egenpraktisering. Det handlar alltså inte om att göra mer avancerade asanas, utan att få tid till mer feedback, inspiration och assisteringar. Jag inspireras också av PT-yoga. Andra delar av yogan får också utrymme, såsom meditation, kriyas och filosofi.

De enda förkunskapskraven är att du är intresserad av och vill utveckla hur du tränar yoga. Du som bokar hela kursen får också fem ”hemläxor” som du kan göra hemma, för att komplettera kursen och din övriga träning. Vid varje tillfälle finns också ett par dropin-platser, för dig som inte har tid till en hel kurs, vill ta med en vän, eller bara prova på.

Pris: 10 tillfällen à 200 kr = 2000 kr. Genom att boka hela kursen har du förtur på alla klasser, samt får fem hemläxor per kurs. Möjlighet att ta igen missade tillfällen finns.

Du kan också välja ett 5-kort med 5 tillfällen à 200 kr = 1000 kr, eller en dropin-plats 220 kr (då får du inte tillgång till hemläxorna).

Plats: Nyrenoverade WearMyYoga på Teknologgatan 5 (Johanneberg, nära Götaplatsen) har en lyxig, skön stämning, golvvärme och alla props man kan önska sig.

Nästa kursstart: 4 september

Om mig som yogalärare

Jag har utövat yoga sedan jag var femton år, och instruerat sedan 2009. Jag har gått flera internationellt erkända utbildningar, bland annat Global Yoga 500hr och 500hr Vinyasa (bhakti style) motsvarande 500 RYT. Förutom att hålla i yogaklasser och -kurser jobbar jag också i Global Yogas utbildningsteam med vidareutbildning av yogalärare, och jag har haft klasser på både Yoga Games och Pranafestivalen. Men bortom det där konkreta brinner jag för att göra yoga tillgängligt för alla, älskar att göra spellistor, samlar på yogahistorier och får ofta höra fina ord om min röst, humor och trygghet som instruktör.

2 reaktioner till “Yogakurs på WMY hösten 2018

  1. Hej!

    Vilken tid kommer global yoga in depth kursen gå?
    Är jätte intresserad, men bor i Varberg och måste se om det kan fungera med tiden och livet! 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s