En grön oas i Delhi: Hauz Khas Village

IMG_6273

Jag insåg att jag inte delat några av bilderna jag tog under min och M:s resa i Indien i februari. Det kanske är dags att ta tag i det! Det blir ingen riktig resedagbok eller så, men några av platserna vi besökte var så fina att jag vill dela med mig.

Man blir lätt ganska överväldigad av Delhi, staden verkar aldrig ta slut och ljuden, lukterna och intrycken är så intensiva. Men en dag åkte vi till lugna Hauz Khas Village, komplett med fina restauranger, hipsterbutiker och en lummig park kring ett gammalt fort. Det är inte Delhis mäktigaste ruiner, men det är mysigt att gå runt bland ungdomar som gömt sig för att hångla och affärsmän på lunchrast. Det blev en paus från myllret och ett välkommet avbrott dagen efter att vi tagit oss an Chandni Chowk i Old Delhi (även om det också är något att uppleva!).

IMG_6275 IMG_6277IMG_6281

… och en liten bild på Old Delhi, för jämförelsens skull:

IMG_6251

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s