Skisser för sommaren

Det var länge sedan jag gjorde någon uppdatering i frilanslivet. Faktum är att jag inte har skrivit något alls om det sedan i januari. Anledningen är (vilken kliché!) att jag haft mycket att göra.

Under våren och försommaren har jag framför allt jobbat med skönlitterär översättning av en spänningsroman som kommer i november, och med några enstaka facköversättningsprojekt. Eftersom romanen är lite av en tegelsten (550 sidor), så har den tagit upp mycket tid.

Jag ska jobba med samma roman i sommar också. Fast några kortare helg-utflykter till mitt älskade Bohuslän och till en god vän hinner jag nog med. Och en vecka på Gotland med M och mina föräldrar. Resten av tiden ska läggas på att göra romanen rättvisa.

I höst ska jag …

  • Översätta ännu en bok.
  • Försöka vara ledig en vecka.
  • Skriva mer på den här bloggen.
  • Gå min sista termin på Valand.
  • Skriva examensarbete.
  • Börja sjunga i kör.
  • + ha en Global Yoga Fördjupningsworkshop.

 

Ps. Märkte du kent-blinkningen i rubriken får du guldstjärna i kanten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s