Yoga med mig på Yoga Divine!

IMG_9216

Min roligaste nyhet inför 2014 är att jag ska hålla i flera yogaklasser. Till exempel på den fina studion Yoga Divine på avenyn. Vad vill du hitta på under den nya året? Är ditt nyårslöfte att bli sundare, gladare, lugnare, snyggare eller starkare? Yoga med mig på Yoga Divine så fixar vi det tillsammans!

På fredagseftermiddagar från och med vecka 4 kommer jag hålla i en Global Yoga After Work-klass för tio-tolv personer i Yoga Divines fina studio. Det kommer bli 75 lekfulla, trygga och lagom utmanande minuter till inspirerande musik. Här kan du läsa om vad jag har för inställning till yoga, och här kan du läsa om Globalyogan. Allra roligast vore det om du ville vara med på mattan – starta din helg yoga style tillsammans med mig!

V. 5-16 (12 ggr) kostar 2400 kr, de följande veckorna 17-24 (8 ggr) kostar 1600 kr. Det finns också 10- samt 5-ggr-klippkort som du kan köpa på plats i studion. Naturligtvis får studenter 20 % rabatt! Vill du prova på, kan jag rekommendera Yoga Divines prova-på-vecka v. 4, då får du testa en klass för bara 100 kr! Pengarna sätts in på bankgiro 683-6894, skriv ditt namn i meddelandefältet så är du garanterad en plats.

Kontakta mig för mer information eller om du undrar något speciellt.
Namaste!

2 reaktioner till “Yoga med mig på Yoga Divine!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s