Haute-savoie

IMG_9023 IMG_9021 IMG_8945 IMG_8871IMG_8922 IMG_9117IMG_9119

Blandade bilder från Haute-savoie och Genève, där vi var över julhelgen. Till en början var allt utom bergstopparna snöfritt, men sedan kom det vita flingor från himlen (och mycket av dem). Vi åkte skidor, något som jag inte gjort på tio år, och det var så fantastiskt roligt. Jag skrattade som ett barn i pisterna. Vi sov middag varje dag, hälsade på Miguels släkt och vänner, åt god mat och promenerade i gamla stan i Genève. Vi hade det fint.

2 reaktioner till “Haute-savoie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s