Nytt jobb

Den främsta anledningen till att bloggen inte fått så många nya inlägg den senaste tiden, är att jag fått ett nytt jobb! Från och med måndag förra veckan kan jag titulera mig copywriter på en av Sveriges största utbildningssajter allautbildare.se, något som jag är väldigt nöjd med. Så hälften av min tid tillbringar jag numera på ett kontor, och det är himla trevligt. Resten av tiden frilansar jag (som vanligt), och myser med mina fina yogadeltagare. Januari känns inte riktigt lika tråkigt som det brukar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s