En morotshårig jurymedlem

SR-sommartorsdag-Jagemark

För någon vecka sedan blev jag tillfrågad om att vara med som jurymedlem i en delfinal i Svensktoppen nästa, en musiktävling som i Borås hålls i samband med de välkända/ökända sommartorsdagarna. Då såg jag såhär förnöjsam ut, med orange hår i en liten soffa på scen tillsammans med Sara Nygren och Carina Bergek.

Senare på kvällen värmde Agnes upp boråsarna med hits och hippiesjal-backdrop, samtidigt som regnet som vräkt ner hela dagen bestämde sig för att hålla upp. Du kan läsa vad jag tyckte om den konserten på bt.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s