Global Yoga + Yogobe Instagram Presence 2015

Under januari kommer du kunna följa mig och andra Global Yogis på Instagram för en Instagram närvaro – inte challenge!

GYInstagram

Varje dag lägger vi upp ett inlägg med dagens position, instruktioner samt intention. Du hittar oss genom att följa @yogajohanna och @global_yoga så att de sedan kan introducera dig till våra Global Yogis! Jag kommer att publicera en asana för 2 januari.

Kärnan i denna närvaro är att skapa en dagliga vana att även om det bara är för 5 andetag, praktisera varje dag. Vi bygger från grunden och under 31 dagar tar vi oss igenom de klassiska positionerna. Vi vill inspirera DIG att kliva på mattan varje dag under januari månad, om så endast för fem andetag. Låt oss följa DIG på din resa genom att använda #globalyogaaction och #yogobe. För varje #globalyogaaction donerar Global Yoga 1 kr till UNICEF.

Of the mat into the world!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s