Nedräkning till Indien

imageOm lite mer än fem veckor åker jag iväg på ett äventyr. Jag ska till Indien för att utbilda mig ännu mer inom yoga, med en 300h Advanced Teacher Training med Supersoul Yoga och Raghunath, som du kanske känner igen som en av lärarna som besökt Yoga Games här i Sverige flera gånger. Jag är borta en månad, i princip hela januari och en bit av februari.

Är jag nervös? Ja. Är jag taggad? JA!

Mycket av min tid just nu går ut på att knyta ihop ett par lösa trådar innan jag åker iväg – det kommer såklart finnas wifi så jag kan svara på mail och så, men jag vill kunna koncentrera mig främst på utbildningen när jag är där. Och dessutom kommer 2016 innebära en del förändringar och roliga överraskningar både inom jobbet och privat, så det känns bra att lägga en del tid på att strukturera den närmaste framtiden. Det är både lyxigt och lite stressigt att kunna åka iväg en månad bara sådär – det är fördelen och nackdelen med att vara egenföretagare.

Själva utbildningen sker på Govardhan Eco Village ca 2 timmar norr om Mumbai, men vi kommer också besöka världsstaden ett par dagar. Till exempel för en ”flower festival” som låter magisk! Sedan åker jag ett par dagar norrut, till den heliga staden Vrindavan. Så de som säger att det är bäst att börja med de mer turistiga delarna av Indien och en kortare resa första besöket – nej tack. Det är bara att dyka in. Jag får fjärilar i magen av att bara tänka på det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s