Yoga Teacher Meet-up på Global Yoga Space 3/3

Assisteringsworkshop och yogainstruktörsträff i Göteborg

En av Sofias och mina bättre idéer kring hur vi ska använda utrymmet Global Yoga Space är Yoga Teacher Meet-ups! Det är precis vad det låter: två timmar för intresserade yogalärare att lära sig av varandra. Vid det första tillfället, 3/3 kl. 17.30-19.30, tänker vi koncentrera oss på adho mukha svanasana, eller hundens position. Hur kan man assistera den, vilka fördelar ger den och vad kan man lära sig av den? Hoppas att vi ses där! Läs mer praktisk information i Facebook-eventet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s