3 fina saker #3

img_0353 img_0399

3 fina saker just nu – nytt badrum, Krunis och yinyoga.

01. Renoveringen av vårt badrum och kök är *trumvirvel* klar! De senaste helgerna har jag tillbringat med sambon på IKEA, framför symaskinen med nya köksgardiner och vimplar och med att flytta runt detaljer som tandborstmuggar och ljuslyktor. De bästa delarna av att göra om, med andra ord.

02. Markus Krunegårds akustiska turné var en väldigt trevlig tillställning, slutsålt i Borås och jag hade fint sällskap i form av Anna. Läs vad jag tyckte på BT:s webb här.

03. I helgen ska jag gå Global Yoga Yin med min fantastiska globalyogasister Kajsa Henningsson, vilket jag ser fram emot. Dels för att det är lite som en drog att få ny kunskap, och dels för att jag ser fram emot en skön yin-sadhana efteråt. Och som pricket över i:et, grädden på moset, russinen i bullen – så får jag dessutom hänga med en massa trevliga yogakollegor i två dagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s