Snart dags för Yoga Games GBG 2016

Sofia-Lisa-Profil

På fredag är det dags! Yoga Games Göteborg 2016 öppnar och jag är både nervösare och mer taggad än något game tidigare. Anledningen är såklart att jag och Sofia håller i en egen klass, Global Yoga Feel Good, på lördag kl. 18.00. Kalssen är dessutom fullbokad. Om du inte vill köpa en biljett (du får 300 kr rabatt vid köp av lördag och söndag med koden GlobalYogaLisa) är hälsomässan öppen för alla och det finns många roliga drop-in-klasser att välja mellan Tillsammans med Sofia och ytterligare en magisk globalyogasister, Anna Kronlid, står jag i Global Yogas monter hela söndagen och ger tips för asanas, pratar om yogalärarutbildningen och minglar. Ses vi på Svenska mässan?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s