3 fina saker #5

IMG_398001. Vinylspelaren och vår lilla samling vinylskivor. M fick en ny förstärkare, vinylspelare och högtalare i 30årspresent i vintras, och nu när det gått några månader har vi lyckas köpa och få ett gäng plattor också. Det är mycket hipstervarning på detta, men det är faktiskt väldigt mysigt att lyssna på något annat än bara streamingtjänster.

02. Högsommarvärmen och framför allt de BAD som det innebär. Att bada i havet är möjligen det absolut bästa jag vet, en känsla av frihet och sommar.

03. Den nya yoga- och musikfestivalen Prana Festival. Det är skönt att se fram emot att inleda hösten med något extra bra, så avsaknaden av ljus, värme och salta bad inte blir riktigt lika tung. Ser extra mycket fram emot att yoga för min lärare Raghunath igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s