Mål för augusti

IMG_3944

Mina mål för månaden augusti, den sista sommarmånaden (även om jag håller tummarna på en varm september också.)

IMG_3947

Augustimål:

  • Festivalhäng och -jobb! Först Uport i Ulricehamn med bland andra The Hives, Winnerbäck och Bob Hund, sedan Way out west med en massa bra armeicana (Jason Isbell, Daniel Norgen, Tallest man on earth …) och indierock (Deportees, Hurula, Moz himself …). Älskar mitt jobb ibland, och ett mål för de kommande 31 dagarna är att njuta av det också.
  • Mina öppna yogaklasser börjar igen, med minst en nyhet (som kommer här inom kort), vilket också innebär att det är dags att rulla igång vardagsrutinerna igen.
  • Inför höstens PT-kunder och yoganyheter ska jag gå på en utbildning i yoga-anatomi med Ulrica Norberg och Hillevi Borga i Stockholm i slutet av månaden.
  • Festivaler och yoga innebär också att jag kommer träffa en massa fina vänner. Häng i Slottskogen och catch-ups med östkustvänner, ja tack. Dessutom kommer Ms syster, eller borde jag skriva svägerska, på besök. Att träffa vänner långt bort och använda de sista sommardagarna till kvalitetstid känns som ett bra mål.
  • Jag ska också sätta punkt för ett roligt förberedande (och lite hemligt) arbete som jag gjort tillsammans med Sofia den här månaden. Det verkar bli riktigt bra, och nu ska det bli klart också!
  • Och, kanske inte lika roligt men mest välbehövligt av allt på den här listan, ska jag sätta igång med personlig träning för min egen del inför hösten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s