Global Yoga Fördjupning

global_yoga_action_2016_yogafoto_06

global_yoga_action_2016_yogafoto_08

Om några veckor är det dags för den första omgången av Global Yoga Fördjupning: workshop 50h. Det är en workshop för global yoga-lärare som vill fördjupa sina kunskaper inom bland annat klasskonstruktion, assistering, filosofi och pedagogik efter grundutbildningen. Tillsammans med grundutbildningen (100h) och en workshop till, leder den också mot en 200h-certifiering! Jag är så stolt över innehållet i workshopen, som jag och Sofia Löfstaf tagit fram (med rådgivning från Johanna Andersson såklart), och det ska bli superspännande att äntligen få dela den med global yoga-kulan!

De fina fotona tog Fannie R. på yogafoto.se under min klass på Global Yoga Action.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s