Decembermål

img_4051

Mina mål för 2016:s allra sista månad.

November var på sitt sätt underbar, men samtidigt väldigt hektisk och mycket att göra. Konsumtionen av kaffe samt d-vitamintabletter har ökat hemma, om man säger så. Nu är det dags för julmånaden och 2016-års sista andetag, och det här är mina mål för december:

  • Tid för återhämtning. Mediationsmålet från de två tidigare månaderna, att meditera varje dag, höll inte. Varför är det så svårt att sätta sig ner och andas när det är precis det man behöver?
  • Ha en yoga-afterwork med tema andning och pranayama (samt glögg) i Spacet med Moa – check!
  • Planera yogaåret 2017: vad jag vill göra mer, och hur jag ska lyckas med det. Vad jag vet redan nu är att jag vill lägga mer tid på PT-kunder, så det är bara att höra av sig om du vill boka in en timme personlig yogacoaching.
  • Läsa läskigt. I bokhögen just nu ligger bland annat en deckare av Karin Slaughter, en klassiker av H.P Lovecraft och Spökhus i Göteborg.
  • Ha besök av svärmor från Frankrike och vara turist i min egen stad: gå på Jul på Liseberg, äta julbord, titta på julskyltningen på NK, promenera i Haga … försöka för lite julfeeling, kort sagt.
  • Recensera Timbuktus ”familjebiografi” för Gota, men också skriva ett roligt lektörsomdöme för BTJ och ett par bokinlägg här på bloggen inför julen.
  • Klara den första delen av kursen ”Översättning till franska” på översättarprogrammet. Snart har jag knappt 20 hp kvar tills jag får kalla mig facköversättare!
  • Åka till Stockholm och se den allra sista kentkonserten någonsin, vilket känns otroligt sorgligt. Jag och pappa har ståplatsbiljetter och jag kan lova redan nu att det kommer bli en gråtfest för min del.
  • Extrajobba på Pocketshop Landvetter i jul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s