Min läslista i sommar

IMG_4849IMG_4850

När jag var liten brukade jag gå till biblioteket och låna en rejäl påse böcker inför varje sommar. Sommarlån innebar dessutom att man fick behålla böckerna längre, så det fanns inte någon anledning att hålla igen. Jag lade upp högen på skrivbordet i mitt flickrum och betade sedan av dem en efter en. Även om jag inte har tid att sluka lika många böcker på somrarna nuförtiden, tycker jag fortfarande om att samla en liten hög inför de varmare månaderna. Här min läslista för sommaren 2017:

  • En gotisk, tung, välskriven roman: De fördömda av Joyce Carol Oates
  • En favoritförfattare: Allt jag inte minns av Jonas Hassen Khemiri
  • En vana som jag vill förstärka: Meditationens hemligheter av Davidji
  • En fantasydystopi: Drömgångare av Samantha Shannon
  • En roman som alla pratar om: Min fantastiska väninna av Elena Ferrante
  • En omtalad debutroman: Tripprapporter av Tone Schunnesson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s