Mål för juni

img_4159

Inför juni längtar jag efter sånt här mjukt, varmt ljus och utslagna blommor. Vi är bara nästan där, även om maj faktiskt varit väldigt fin. Under maj målade vi om hallen och gjorde klart det mesta i lägenheten, och samtidigt kämpade jag klart med min magisteruppsats i översättning. Nu är det fint överallt utom i mitt hemmakontor, så det vill jag ta tag i under juni, som annars mest handlar om att avsluta jobb och plugg från våren, en yogahelg, och förhoppningsvis lite vila däremellan.

Månadsmål för juni 2017

  • Opponera på min magisteruppsats i facköversättning, samt göra klart den 5 hp-kurs jag missade under vår smekmånad förra året, så att jag snart äntligen kan kalla mig översättare
  • Gå på en kär väns bröllop och dansa hela försommarnatten lång med fina vänner
  • Hålla i den andra omgången av Global Yoga Fördjupning-workshopen, den här gången tillsammans med Sofia, vilket ska bli så kul!
  • Det kanske hinns med en annan rolig workshop i assistering för yogalärare också
  • Få ordning på mitt frilanskontor och kanske köpa en större skärm
  • Jobba lite extra på Pocketshop Landvetter, och parallellt börja leta efter (fler) samarbetspartners och kunder inom översättning
  • …och kanske skriva någon konsertrecension också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s